Σε συναγερμό τέθηκαν και πάλι οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Μεσσηνία αφού σημειώθηκε αναζωπύρωση στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Βασιλίτσι.
Η Πυροσβεστική είχε αναφέρει ότι η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναζωπυρώθηκε. Μάλιστα έχει δοθεί εντολή εκκένωσης του οικισμού Λιβαδάκια.
Στην περιοχή για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 ελικόπτερα, 4 αεροσκάφη.
- Ο σιδηρουργός που έγινε σφαγέας: Η τρομακτική ζωή του Ράτκο Μλάντιτς
- Ο πρώτος νεκρός Έλληνας αεροπόρος: Ο Αλέξανδρος Καραμανλάκης και οι οιωνοί που αγνόησε
- Ramayana: Μυθικά τέρατα, σπέσιαλ εφέ και παντοδύναμοι θεοί - Η απάντηση της Ινδίας στην «Οδύσσεια»
- 4 εκρηκτικές σταρ του Baywatch που έχουν ανοίξει OnlyFans
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.