«Φωτιές» άναψε ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγος ε.α. Ανδριανός Γκουρμπάτσης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον εμπρηστικό μηχανισμό που εντοπίστηκε στη Βαρυμπόμπη.
Διαβάστε ακόμα: Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στο δάσος της Βαρυμπόμπης
Σύμφωνα με την εν λόγω ανάρτηση στο Twitter, ο κ. Γκουρμπάτσης, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα σχετικά με τον εντοπισμένο εμπρηστικό μηχανισμό, εξέφρασε τις αμφιβολίες του. Όπως αναφέρει και με βάση την εμπειρία του ο επίμαχος μηχανισμός τοποθετήθηκε εκ των υστέρων, καθώς δεν φέρει ίχνη έντονης θερμικής βλάβης.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής αναφέρει:
«Ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο διωκτικός μηχανισμός εντόπισε τον εμπρηστικό μηχανισμό της επισυναπτόμενης φωτογραφίας. Από την εμπειρία μου αντιλαμβάνομαι ότι τοποθετήθηκε εκ των υστέρων. Και τούτο γιατί δεν φέρει ίχνη έντονης θερμικής βλάβης, όπως θα έπρεπε στο σημείο που βρέθηκε».
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.