Φωτιά σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Τανάγρας και Ωρωπού, στα Δερβενοχώρια, ξέσπασε πριν από λίγη ώρα και λόγω των δυνατών ανέμων κινητοποιήθηκε άμεσα μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική περιοχή στα ορεινά του Αυλώνα πίσω από την Πάρνηθα και συγκεκριμένα στη θέση Μαζαραίικα ή αλλιώς Βούντημα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά εκδηλώθηκε από κεραυνό και στο σημείο σπεύδει και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού, ενώ λόγω της δυσπρόσιτης περιοχής σηκώθηκαν άμεσα 2 ελικόπτερα για να συνδράμουν από αέρος, ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν ενισχυθεί σημαντικά και επιχειρούν κι αεροσκάφη. Ευτυχώς, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
- «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα
- Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που μοιάζει φαβορί για τη θέση της Σίας Κοσιώνη
- Πού θα πάει η Σία Κοσιώνη μετά τον ΣΚΑΪ - Τι θα κρίνει την τελική απόφαση
- Φρίκη και δυσωδία: Κάλεσε μέσω Tinder να βιάσουν ομαδικά την πρώην του - Και κάποιοι απάντησαν θετικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.