Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στο Γαλάτσι, το οποίο δυστυχώς κόστισε τη ζωή ενός σκύλου, ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό που έσπευσε σε συμβάν ύστερα από κλήση στο «100». Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Αμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο σκύλων σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Κατά την προσέλευση των αστυνομικών στο σημείο προς διερεύνηση των καταγγελλομένων, έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.