Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς μαίνεται μεγάλη φωτιά στην Κερατέα. Σύμφωνα με τον με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά, αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα.
Ο κ. Λουκάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, ανέφερε ότι το μέτωπο είναι ανεξέλεγκτο και κινείται προς την Καμάριζα και πρόσθεσε ότι αγνοείται μία ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο γιος της, ο οποίος μιλώντας στο ίδιο Μέσο σημείωσε ότι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι της ηλικιωμένης άλλα δεν τα κατάφεραν καθώς έχει πιάσει φωτιά.
Σύμφωνα με το δήμαρχο της περιοχής έχουν υποστεί ζημιές περίπου 10 σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 25 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, έξι αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα με τη συνδρομή από υδροφόρες δήμων.
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Κακοκαιρία Erminio: Οι περιοχές που μπαίνουν σε Red Code το επόμενο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες
- Επεισόδιο με Ελένη Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας: Ξαπλώθηκε μπροστά στη Μητρόπολη φωνάζοντας «ειδωλολατρεία»
- Ο τραγικός θάνατος του Μπράντον Λι στα γυρίσματα της ταινίας «Το Κοράκι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.