Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των πέντε ατόμων που φέρονται να έχουν την ευθύνη για την παραλίγο τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη διοργάνωση αγώνων καρτ, στο κέντρο της Πάτρας, όταν ένα παιδί μόλις 6 ετών χτύπησε από αγωνιστικό αυτοκίνητο καρτ και βρίσκεται διασωληνωμένο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με το tempo24.news, έχουν συλληφθεί οι διοργανωτές, ο οδηγός του οχήματος και οι υπεύθυνοι ασφαλείας.
Μέχρι τώρα οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ενώ τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.