Προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος της Delta Airlines που είχε εμφανίσει πρόβλημα στα φρένα και εκτελούσε το δρομολόγιο Ατλάντα - Αθήνα.
Η πτήση της Delta Airlines DL 148 ειδοποίησε τον Πύργο Ελέγχου στο αεροδρόμιο της Αθήνας και σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με το MEGA, το αεροσκάφος εμφάνισε υπερθέρμανση στα φρένα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 248 άτομα.
Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ μετά από σήμα που δόθηκε από το αεροδρόμιο. Ο Πύργος Ελέγχου ενημέρωσε όλο το προσωπικό της πίστας του αεροδρομίου και ήταν όλοι σε ετοιμότητα.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.