Ο καιρός παραμένει άστατος και σήμερα Δευτέρα με την κακοκαιρία Αθηνά να συνεχίζει να «χτυπά» τη χώρα και μάλιστα μέσα στην ημέρα αναμένονται χαλαζοπτώσεις, κεραυνοί και καταιγίδες. Τα κύματα βροχοπτώσεων θα ξεκινούν από το Ιόνιο και θα εξαπλωθούν σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε ακόμη: Η κακοκαιρία Αθηνά συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα - Ο καιρός και πού θα «χτυπήσει» σήμερα
Στην Αττική κατά διαστήματα θα υπάρχουν βροχές και έντονες καταιγίδες, με τον καιρό να βελτιώνεται προς το βράδυ. Παρότι σταδιακά μέχρι και την Τετάρτη ο καιρός θα βελτιωθεί, στη συνέχεια -από την Πέμπτη- αναμένεται ένα νέο ισχυροί κύμα κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας, θα θυμίσει τον Ιανό.
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.