Ο Μαροκινός επιθετικός της ΑΕΚ, Νορντίν Αμραμπατ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ενωση με ολλανδικό διαβατήριο, έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι που διαμένει στη Σαρωνίδα. Ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» απουσίαζε από το σπίτι του την ώρα που εισέβαλλαν οι διαρρήκτες κι ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα. Ωστόσο, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και κοσμήματα κι άλλα τιμαλφή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι διαρρήκτες εισήλθαν στην πολυτελή μονοκατοικία του ποδοσφαιριστή στη Σαρωνίδα ενώ αυτός έλειπε και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς επίσης και κοσμήματα. Οι διαρρήκτες μπήκαν στη μονοκατοικία από παράθυρο. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.
- Βιολάντα: Διαρροή αερίου από διαβρωμένους σωλήνες στο υπέδαφος βλέπουν οι Αρχές
- Νεκρό μεταφέρθηκε βρέφος λίγων ημερών στο Παίδων «Αγία Σοφία»
- Η Μενεξιά του MasterChef έπαιξε με διαφορετικό όνομα στο Ρουκ Ζουκ και το X την περίμενε στη γωνία
- Πραγματογνώμονας για το φονικό τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ανεξήγητη η πορεία του οχήματος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.