Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης ενός βοσκού στην περιοχή Τσακαίοι στη Νότια Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο 69χρονος άνδρας τηλεφώνησε στην πυροσβεστική και ενημέρωσε πως έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα του και δεν μπορεί να φύγει.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από την πυροσβεστική και στο σημείο σπεύδουν τρία οχήματα της υπηρεσίας με οκτώ πυροσβέστες, ενώ ο άνδρας φαίνεται να τους έχει ενημερώσει πως στο σημείο που είναι εγκλωβισμένος τα νερά έχουν δημιουργήσει ορμητικούς χειμάρρους.
Το χωριό του βοσκού έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.