Τροχαίο ατύχημα είχε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (15/10) ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, καθώς κατευθυνόταν προς τη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το magnesianews.gr, ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ το όχημά του υπέστη υλικές ζημιές.
Σημειώνεται πως σήμερα ο κ. Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην πόλη της Λάρισας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη. Λόγω του τροχαίου, η εκκίνηση της συνέντευξης μετατέθηκε κατά μισή ώρα με ώρα έναρξης τις 14:30 το μεσημέρι.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.