Στόχος αγνώστων έγιναν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο υποκαταστήματα τραπεζών σε Χαϊδάρι και Χαλάνδρι. Οι άγνωστοι φορώντας κουκούλες και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προσέγγισαν τις δύο τράπεζες και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στα ATM στις εισόδους και στις τζαμαρίες, με σφυριά και βαριοπούλες.
Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας των υποκαταστημάτων και το υλικό βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ φαίνεται πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο καθώς οι δύο ομάδες κινήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα. Παρά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.





- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Ξέσπασε στον αέρα η Γιάμαλη: «Θα συζητάμε σοβαρά ποιος τα΄χε με το κορίτσι και θα την λέμε μήλο της Έριδος;»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.