Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά βύθισε στο πένθος την ελληνική επικράτεια. Απόρροια του εθνικού πένθους ήταν και η ματαίωση των μαθητικών παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, έλαβε την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς συμπίπτει με την ημέρα εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για την Τετάρτη, ημέρα που θα γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, με τιμές εν ενεργεία υπουργού και ο κόσμος θα πει το τελευταίο αντίο στη μοναδική γυναίκα αρχηγό που είχε μέχρι σήμερα το Κίνημα Αλλαγής.

Να μη διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον νομό Πέλλας, αποφασίστηκε εν τω μεταξύ στη σύσκεψη που διεξήχθη σήμερα (25/10) στο διοικητήριο, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων νέου κορονοϊού.

Παρέλαση δεν θα γίνει ούτε στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση των φορέων της περιοχής (Αντιπεριφέρειας, Δήμων, Μητρόπολης, Εκπαίδευσης και του Ιατρικού Συλλόγου), λόγω του μεγάλου επιδημιολογικού φορτίου και του χαμηλού ποσοστού εμβολιασμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.