Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου λόγω συγκέντρωσης ατόμων, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Τροχαίας. Σύμφωνα με αυτή η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί και στα δύο ρεύμα στο 39ο χλμ, στο ύψος των Μεγάρων, ενώ γίνεται εκτροπή των αυτοκινήτων στον παράδρομο και στην παλαιά εθνική οδό. Υπενθυμίζεται ότι και χθες, Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου  είχε κλείσει η Εθνική Οδός στο Ζευγολατιό, ενώ διακοπή της κυκλοφορίας υπήρξε και στην παλιά Εθνική στο ύψος των Μεγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμετέχοντες στην διαμαρτυρία, καίνε λάστιχα και πετάνε αντικείμενα, με τη δύναμη της Αστυνομίας να τους επιτηρεί.

Οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις και αποκλεισμοί δρόμων, εντάσσονται στις διαμαρτυρίες Ρομά, για το θάνατο του 20χρονου, στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερα ανησυχία επικρατεί πάντως στην Ελληνική Αστυνομία για τις αντιδράσεις την ημέρα των απολογιών, των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Εχουν δοθεί μάλιστα σαφείς εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους αστυνομικούς και ειδικά σε αυτούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ έχει δοθεί εντολή να φυλάσσονται και να γίνουν πολλές περιπολίες γύρω από αστυνομικά τμήματα και αστυνομικούς στόχους. Επίσης έχει δοθεί εντολής στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της Ελλάδας, να μην κλείσει δρόμος ή οδικός κόμβος από διαμαρτυρία συγκεντρωμένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA