Καιρός: Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία σε πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15, στην Ήπειρο από 3 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα ηπειρωτικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, στα θαλάσσια τμήματα τα 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Καιρός: Σήμερα (20/3) η πιο κρύα ημέρα της περιόδου - Οι εκτιμήσεις για την 25η Μαρτίου
- Συνεχίζεται και σήμερα (20/3) η απεργία των ταξί: Συγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία του ΣΑΤΑ
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.