Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (λίγο μετά τις 17:00) στο νησί της Τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή Λυχναφτιά με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.
H φωτιά πλέον κατευθύνεται προς το χωριό της Αγίας Βαρβάρας. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 5 οχήματα της Πυροσβεστικής και δέκα πυροσβέστες, ενώ ο Δήμος Τήνου συνδράμει με υδροφόρο όχημα.
Δυστυχώς, οι ισχυροί Βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή αποτελούν βασικό εμπόδιο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής, η οποία με όλη της τη δύναμη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, σύμφωνα με το Cyclades24.gr. Σημειώνεται πως η έκταση της πυρκαγιάς είναι τέτοιου μεγέθους που είναι ορατή από το νησί της Σύρου.
- Η επιστροφή του τελεσιγράφου: Ο Τραμπ «θυμάται» τις 48 ώρες διορία και προειδοποιεί ότι ο χρόνος τελειώνει
- Χειροπέδες στην Ιωάννα Τούνη: Στο Α.Τ. Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
- Λεωφορείο παρέσυρε 17χρονο στον Πειραιά: Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
- Βίντεο-φρίκη στη Λακωνία: Γυναίκα περπατούσε δεμένη πισθάγκωνα λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.