Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναζητήσει κανείς το βρέφος που εντοπίστηκε από φύλακα του Αρχαιολογικού Μουσείου στα Εξάρχεια, μόνο του, μέσα σε ένα καροτσάκι.
Διαβάστε ακόμη: Υδροπλάνο που αναδιπλώνεται ήρθε στην Ελλάδα
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο «Παίδων» και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί οι γονείς του. Το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων συνεχίζει τις έρευνες ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η ΓΑΔΑ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι οι γονείς του πιθανότατα το εγκατέλειψαν στο συγκεκριμένο σημείο. Το βρέφος είναι περίπου 1,5 έτους, είναι καλά στην υγεία του και οι γιατροί του «Παίδων» αναφέρουν ότι η κατάσταση του δείχνει πως μέχρι την εγκατάλειψή του είχε φροντίδα.
Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους γονείς του, εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και αξιοποιώντας μαρτυρικές καταθέσεις ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να δοθεί εισαγγελική εντολή για λήψη DNA (σ.σ. εάν και εφόσον δεν έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που το άφησαν).
- Φωτιά σε μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εικόνες απόλυτης καταστροφής από το σημείο
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο Μιχάλης Γιαννάκος - «Μου έκανε τη μούρη κρέας. Άντε από ‘δω!»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.