Ένας τυχαίος αστυνομικός έλεγχος έβαλε σε μπελάδες έναν 66χρονο ανώτατο δικαστικό, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έλεγξαν τρεις νεαρούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται έξω από το σπίτι του σε «περίεργη» ώρα.
Σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης, με τους νεαρούς να υποδεικνύουν τον δικαστικό ως τον άνθρωπο που τους έδωσε τα ναρκωτικά. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν όλοι στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και σε βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.