Συγκλονιστικό είναι το βίντεο στο οποίο φαίνεται όχι απλά η προσπάθεια που κάνει το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» να δέσει στο λιμάνι της Σικίνου αλλά και το ότι λίγο έλειψε οι καβοδέτες να βρεθούν στη θάλασσα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα Forecast Weather Greece.
Το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι της Σικίνου και ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι που έφταναν ακόμα και τα εννέα μποφόρ.
Στο βίντεο φαίνεται πως οι δυο καβοδέτες δέχονται ένα μεγάλο κύμα και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καταφέρνουν να σταθούν όρθιοι πριν παρασυρθούν από τα νερά και καταλήξουν στη θάλασσα.
Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο κατάφερε να δέσει αλλά και να αποπλεύσει λίγο αργότερα για να συνεχίσει το ταξίδι του.
- Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και στην Αθήνα
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.