Στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε νωρίτερα ο σύζυγος της 29χρονης Τζεφριέ η οποία πέθανε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή, με σοβαρές σωματικές κακώσεις. Στον 30χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί. Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της θανούσης, μητέρας τριών παιδιών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Ερχόταν μελανιασμένη, είχαμε 4 χρόνια να δούμε το παιδί μας» - Συγκλονίζουν οι γονείς της Τζεβριέ
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο συλληφθείς ήταν εκείνος που μετέφερε την29χρονη στο νοσοκομείο αποδίδοντας τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώθηκε κατά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης γυναίκας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων που έφερε.
Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε εξαφανιστεί μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του πέθανε. Εντοπίστηκε, όμως, λίγες ώρες μετά από τις Αρχές, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. «Κατά δήλωση της ίδιας είχε πτώση από ύψος και συγκεκριμένα από σκάλα. Ήταν αιμοδυναμικά ασταθής« δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στο Star. Η γυναίκα όταν έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι νοσεί και από κορονοϊό.
Τα τραύματα της άτυχης μητέρας ήταν τόσο σοβαρά που υπεβλήθη σε τέσσερα χειρουργεία. Νοσηλευόταν μάλιστα στη ΜΕΘ covid, αλλά δυστυχώς κατέληξε χθες στις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατροδικαστή τα τραύματα της δεν ταιριάζουν με πτώση από σκάλα, αλλά με άγριο ξυλοδαρμό. Η νεκροτομή θα γίνει τη Δευτέρα.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.