Σύσκεψη για το μεσημέρι της Τρίτης συγκάλεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος για τις δράσεις της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Όπως σημειώνεται θα εξεταστεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των διαστάσεων παράνομων και παραβατικών δράσεων και πράξεων και η αποτροπή παρόμοιων περιστατικών όπως αυτού που σημειώθηκε στο Γυμνάσιο της Πιερίας.
Διαβάστε ακόμη: Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Προφυλακίστηκαν 3 από τους 11 – Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Στη συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για τις 2:30μμ θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Ταξίαρχος Νικόλαος Τσέτσικας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας.
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
- Πόπη Μαλλιωτάκη: «Με τον Λαζαρίδη δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο, λέει ψέματα η Ηλιάδη ότι είχαμε χωρίσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.