Έκλεισαν με εντολή της αστυνομίας όλοι οι σταθμοί του Μετρό έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα. Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε και την απομάκρυνση όλων των υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου που βρίσκεται στο Σύνταγμα και γι αυτό εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες.
Η αστυνομία έδωσε την εντολή για εκκένωση όλων των σταθμών των γραμμών 2 και 3 ενώ εκκενώθηκε και ο σταθμός του ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι». Η συγκοινωνία στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ διεξάγεται από Πειραιά έως Θησείο και από Αττική έως Κηφισιά. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στις 15:50 για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμό «Σύνταγμα» και στον σταθμό «Μοναστηράκι». Ο άγνωστος είπε πως στις 16:14 θα γινόταν έκρηξη βόμβας στο Σύνταγμα και στις 16:50 στο Μοναστηράκι.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.