Τρία άτομα απεγκλώβισε η Πυροσβεστική από πολυκατοικία στη Φιλοθέη μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Δοϊράνης. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν υπήρχαν εγκλωβισμένοι, ωστόσο απεγκλωβίστηκαν 3 άτομα από τα άλλα διαμερίσματα του 2ου και 3ου ορόφου.
Διαβάστε ακόμη: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Φιλοθέη - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκτιμάται ότι η φωτιά ξέσπασε πιθανόν ξέσπασε από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς αυτό είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Νεκρό βρέθηκε ένα κατοικίδιο από το διαμέρισμα όπου ξέσπασε η πυρκαγιά. Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ κινητοποιήθηκε ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
- Αδιανόητο περιστατικό στο τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
- Ορεινή Μέλισσα: «Ήλπιζα να έχω γεννηθεί σε έναν καλύτερο κόσμο» – Η εξομολόγηση που ανησύχησε το διαδίκτυο
- Τατσόπουλος κατά Νατσιού για τη θεωρία της εξέλιξης: «Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος...»
- Οργή με το νέο σποτ του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση: Πώς υποβαθμίζει φορείς με ιστορία ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.