Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη, σε μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου, με θύμα έναν 65χρονο εργάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η ιστοσελίδα grtimes.gr, πρόκειται για έναν αλλοδαπό άνδρα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία.
Ο 65χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών σε μεταφορική εταιρεία καταπλακώθηκε από παλέτα βάρους δύο τόνων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
- Ο σιδηρουργός που έγινε σφαγέας: Η τρομακτική ζωή του Ράτκο Μλάντιτς
- Ο πρώτος νεκρός Έλληνας αεροπόρος: Ο Αλέξανδρος Καραμανλάκης και οι οιωνοί που αγνόησε
- Ramayana: Μυθικά τέρατα, σπέσιαλ εφέ και παντοδύναμοι θεοί - Η απάντηση της Ινδίας στην «Οδύσσεια»
- 4 εκρηκτικές σταρ του Baywatch που έχουν ανοίξει OnlyFans
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.