Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι προσπάθειες να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα από την Αττική Οδό, μετά την κακοκαιρία Ελπίς. Οι καταγγελίες, όμως, που γίνονται συνεχώς από εγκλωβισμένους πολίτες είναι πολλές. «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήμουν εγκλωβισμένος 15 ώρες. Η τουαλέτα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Το νερό ήρθε πάρα πολύ αργά, γύρω στις 8 το βράδυ. Μας μοίρασαν νερό, κονιάκ και σοκολάτες. Έκανε πολύ κρύο και από ένα σημείο και πέρα ένιωθες και τον πανικό του εγκλωβισμού», ανέφερε οδηγός που έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό για περίπου 15 ώρες.

Διαβάστε ακόμη: Αττική Οδός: Με φτυάρια απεγκλωβίζουν τα αυτοκίνητα

«Μπήκαμε στην Αττική Οδό από το Δαχτυλίδι γύρω στις 10.30 το πρωί, κάναμε περίπου μιάμιση ώρα να φτάσουμε εδώ, και εδώ παγιδευτήκαμε. Στις 12 σταμάτησα να προχωράω εντελώς», συμπλήρωσε ο οδηγός. Η σύζυγός του, μάλιστα, έπειτα από 3 με 4 ώρες εγκλωβισμού επικοινώνησε με την διαχειρίστρια εταιρεία της Αττικής Οδού για να ρωτήσει αν μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητο στο σημείο και να φύγει.

«Της είπαν ότι είναι παράνομο να αφήσω το αυτοκίνητο. Μετά πήρα το 112. Στις 7-8 ώρες εγκλωβισμού ψάχναμε έξοδο να φύγουμε. Ήταν φανερό πια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια λύση. Είχε νυχτώσει και το χιόνι ήταν μισό μέτρο. Προσπάθησα να φύγω από την έξοδο που πάει προς περιφερειακό, αλλά δε γινόταν και έμεινα στο αυτοκίνητο, ελπίζοντας να πάρω το πρώτο δρομολόγιο του προαστιακού», πρόσθεσε.

«Τελικά άφησα το αυτοκίνητο, διανυκτέρευσα σε ξενοδοχείο, και μετά ήρθε συγγενικό πρόσωπο και μας πήρε από εκεί, και έτσι καταφέραμε και φτάσαμε στο σπίτι μας. Στο ξενοδοχείο φτάσαμε με την Πυροσβεστική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός για τα όσα έζησε στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία Ελπίς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.