Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την προσπάθεια μεταφοράς ενός φερέτρου στο κέντρο της Αθήνας. Το βίντεο από την ομάδα «Μένουμε Ζωγράφου» μαρτυρά τις συνέπειες του χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς και είχε ως αποτέλεσμα πολίτες να εγκλωβιστούν τόσο στα σπίτια τους όσου και σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπως η Αττική Οδός

Διαβάστε ακόμη: Ρεπόρτερ MEGA: «Γιαγιά νεκρή επί 24 ώρες σε σπίτι στην Ανθούσα και δεν μπορούν να πάνε σε γραφείο τελετών»

Μετά την αποκάλυψη της ρεπόρτερ του MEGA Κατερίνας Νώντα για τη γυναίκα που έμεινε νεκρή για πάνω από 24 ώρες στο σπίτι της επειδή αδυνατούσε να προσεγγίσει το γραφείο τελετών για να την παραλάβει, στου Ζωγράφου αναγκάστηκαν να σύρουν φέρετρο στα χιόνια στην οδό Πλαστήρα. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Facebook, φαίνεται η προσπάθεια τριών ανδρών να μετακινήσουν στα χιόνια το φέρετρο με τη βοήθεια μίας κουβέρτας. 

Ανθούσα: Νεκρή γιαγιά σε σπίτι 

Υπενθυμίζεται πως η ρεπόρτερ του MEGA Κατερίνα Νώντα κατήγγειλε την Τρίτη (25/1) ότι της τηλεφώνησε δικός της άνθρωπος και την ενημέρωσε πως έχει μέσα στο σπίτι στην Ανθούσα για 24 ώρες τη νεκρή γιαγιά του. Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ, η ηλικιωμένη που εξέπνευσε από φυσικά αίτια βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τον εγγονό της και αδυνατεί να προσεγγίσει μέχρι και το γραφείο τελετών της περιοχής. «Πρόκειται για μία τραγωδία, για ένα μεγάλο φιάσκο», είπε η Κατερίνα Νώντα.