Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στις Ελευθερές Παγγαίου της Καβάλας, το βράδυ του Σαββάτου ένας 45χρονος κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και ιατροδικαστής.
Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Κυψέλη: Αποκαλύψεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Θα μπορούσε να είχε σωθεί ο 7χρονος
Σημειώνεται ότι τον 45χρονο βρήκε φιλικό του πρόσωπο, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής στις αναζητήσεις του. Οι άνδρες της αστυνομίας ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 45χρονου, ενώ κατάθεση για το περιστατικό έδωσε ο φίλος του νεκρού που εντόπισε το πτώμα.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.