Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Εφη Κακαράντζουλα που έχει καταδικαστεί για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έκλεβε ρούχα των υπόλοιπων φυλακισμένων γυναικών και κυκλοφορούσε ως «κοκέτα», σύμφωνα με την γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο τον περασμένο Νοέμβριο. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο - Η φωτογραφία που ανέβασε

Όπως είπε η γυναίκα που δηλώνει εικαστικός στον ΑΝΤ1, η καταδικασμένη για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια γυναίκα ψυχρή, που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεση με το βιτριόλι, ενώ έχασε το δικαίωμα να κάνει μεροκάματα στην φυλακή, καθώς έκλεψε κάποιο ρούχο από την αποθήκη των φυλακών. Η συγκρατούμενή της είπε πως η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στην φυλακή από άλλες συγκρατούμενες και πως σε όλες τις κρατούμενες κάνει εντύπωση πως η εν λόγω γυναίκα είναι πάντοτε περιποιημένη, καλοντυμένη και βαμμένη συνέχεια, καθώς και ότι προσέχει την σιλουέτα της, ακόμη και μέσα στην φυλακή.

Από την άλλη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ολοκλήρωσε το 10ο δύσκολο χειρουργείο. Οι γιατροί πήραν δέρμα από το κεφάλι για να αποκατασταθούν ουλές στο πρόσωπο και στα χέρια της και σε έναν μήνα θα προχωρήσει σε 11ο χειρουργείο. Ο δικηγόρος της αποκάλυψε ότι επίκειται η κατάθεση αγωγής αποζημίωσης από την καταδικασμένη δράστιδα.