Δε χωρά ακόμη ανθρώπου νους τον άδικο τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του μόλις στα 22 του χρόνια, του Νίκου Μπιτσάκη, το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας.Ο φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά, ήταν αθλητής της ποδηλασίας και μοναχοπαίδι. Όπως γράφει το onlarissa.gr, όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής γύρω στις 7:30, όταν ο 22χρονος Νίκος, επιστρέφοντας από διασκέδαση με δύο ακόμα φίλους του, βρέθηκε έξω από εγκαταλελειμμένο κτίριο. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την μεταλλική πόρτα του σπιτιού. Το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι. 
Ένας νεαρός που άκουσε τις κραυγές των φίλων του φοιτητή, έσπευσε για βοήθεια, ήταν όμως αργά. Τραγική ειρωνεία: Ο άνθρωπος που έσπευσε για βοήθεια, όπως έγραψε η ΕΡΤ, είχε ενημερώσει στο παρελθόν τον Δήμο και την Πολεοδομία για να έρθουν οι ιδιοκτήτες των οικημάτων και να επισκευάσουν τα ετοιμόρροπα σπίτια. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, κομμάτι του τοιχίου είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό και είχε επισκευαστεί.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη από το ραδιόφωνο - Δάκρυσε στο τέλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.