Στη φυλακή οδηγούνται οι 3 από τους 4 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της οποίας τελούνταν αδικήματα που σχετίζονται με την οπαδική βία. Μεταξύ αυτών που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά την πολύωρη απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είναι και η 27χρονη γυναίκα που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.
Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της εμφάνισης 3 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 4 ενώπιον του ανακριτή παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντιπάλων ομάδων, αρνήθηκαν ωστόσο τις κατηγορίες για ληστείες, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εμπρησμούς και κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδονται.
Συνολικά οι κατηγορούμενοι για την συγκεκριμένη υπόθεση φτάνουν τους 24 ενώ από τους δύο που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης σήμερα ο ένας ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.