Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε λίγες ώρες, η βασική ύποπτος για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου που...τυχαίνει να είναι και μάνα των τριών νεκρών κοριτσιών της Πάτρας, περνά την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του παιδιού που γέννησε κι έφερε στον κόσμο. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Πισπιρίγκου ναι μεν είναι η βασική ύποπτος, όμως, σύμφωνα με τον Χρήστο Ρουγκάλα, απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. θα υπάρξουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, ενώ προχώρησε τη σκέψη του ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι έπονται κι άλλες συλλήψεις!

Διαβάστε ακόμη: Η παιδοκτόνος που σκότωσε τα 2 από τα 3 παιδιά της και το τρίτο την πρόδωσε πριν το αποτελειώσει

Χτυπούσε το τάμπλετ στην κηδεία

Ο κ. Ρουγκάλας εκτίμησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, τόσο για τον πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, όσο και για την αδερφή της φερόμενης ως παιδοκτόνου, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Ο απόστρατος αξιωματικός αποκάλυψε ακόμη πως πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας του είπε πως το τάμπλετ της μικρής, που η μητέρα της επέμεινε να το βάλει στα χέρια του παιδιού και να ταφεί με αυτό, «χτυπούσε» κι ελάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα της εξοδίου ακολουθίας και της ταφής της, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως από αυτό μπορούν να ανασυρθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά στην σπιτονοικοκυρά, ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε ότι «τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατό της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

Ερχονται συλλήψεις για Δασκαλάκη κι αδερφή Πισπιρίγκου

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία», είπε ο κ. Ρουγκάλας, προσθέτοντας «μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπ0λισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1.000 ευρώ». 

Τέλος, ο κ. Ρουγκάλας εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, αναφέροντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα “χρειαστεί”, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».