Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/4) σε δασική έκταση στην περιοχή Λιβαδάκι, του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στην Ηλεία. Το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε ένα λόφο, ανάμεσα στις κοινότητες Λιβαδάκι και Πτελέα, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο έχουν ενισχυθεί και συνολικά επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 27 οχήματα.
Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή αναμένεται να μεταβεί και κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού, για να ερευνήσει τα αίτια της φωτιάς.
- Πειραιάς: Τρέχουν να σωθούν από την επίθεση με τρίαινα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Δέος στην Ακρόπολη: Το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα ολοκληρώθηκε μετά από 220 χρόνια
- Πέθανε η Ντέιβ Τσέις σε ηλικία 35 ετών: Ήταν το «κοριτσάκι του The Ring»
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.