Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για το ποιόν των δύο γονέων των νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα βγαίνουν καθημερινά στο προσκήνιο και τα τελευταία, θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είχε εξωσυζυγική σχέση, την οποία σύναψε λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Μαλένας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, η 33χρονη προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, φέρεται να συνευρισκόταν στο διαμέρισμα πάνω από το σπίτι της, το οποίο ανήκε στην σπιτονοικοκυρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και γι αυτό το λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από την οικεία τους. Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την εξωσυζυγική σχέση, λέγοντας: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ιριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση».

«Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ιριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της», πρόσθεσε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο», κατέληξε η δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας άλλη μια πτυχή της σχέσης που είχαν οι δύο γονείς.