Μενού
  • Α-
  • Α+

Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζεται, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να επιμένει στην αθωότητά της, τον Μάνο Δασκαλάκη να δίνει τη δική του εκδοχή των γεγονότων για τους θανάτους της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη να φορά ξανά κόκκινο σακάκι. 

Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και αυτό οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο. Μάλιστα, πολλές φορές στο Twitter επικρατεί καταιγισμός σχολίων, με αρκετούς να επισημαίνουν ότι κάθε φορά που η Αγγελική Νικολούλη φορά κόκκινο σακάκι βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου. Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη ήταν: «Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στην συνέχεια, έκανε αναφορά στο άνοιγμα των φακέλων των θανάτων των άλλων των δυο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε «ερευνάται αν έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη βαθιά έρευνα μας και φέρνουμε στο φως σοβαρές μαρτυρίες που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην έρευνα».

Σε ό,τι αφορά την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη που της παραχώρησε, η Αγγελική Νικολούλη είπε μεταξύ άλλων πως: «Μιλήσαμε για ώρες με το δικηγόρο του. Τον συνόδευε ο δικηγόρος του. Είμαι επίμονη γιατί θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.