Μενού
  • Α-
  • Α+

«Απαξιεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη». Αυτό υποστήριξε κάποιες ώρες μετά τις νέες δηλώσεις του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα η αδερφή της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Εκτός, όμως, από την αδερφή της, Δήμητρα, που γνωρίζει τη Ρούλα όσο κανείς, για την αντίδραση της 33χρονης μίλησε και ο δικηγόρος της στο MEGA.

Διαβάστε ακόμηΦως στο Τούνελ: Οσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα παιδιά

«Αυτό που απασχολεί τη Ρούλα είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και ποιος χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί και αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον Δασκαλάκη», είπε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε ειλικρινής την περιγραφή του Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είναι ειλικρινής περιγραφή γιατί είναι όμοια και με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος. Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και σε κάποια σημεία υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει πως ήταν ιδανική στον ρόλο» δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος σχετικά με τα όσα περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πελάτισσά του, δεν αντέδρασε στα όσα είπε. Αναφορικά με τις περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για τη σχέση του ζευγαριού, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως είναι ίδιες με αυτές που έχει δώσει η κατηγορούμενη.

«Δεν υπάρχει κίνητρο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου» 

Στη συνέχεια ανέφερε πως εάν στραφούμε στο γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κακό στα τρία της παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του συζύγου της, «έχουμε ένα πρώτο περιστατικό με τη Μαλένα, το οποίο από παντού περιγράφεται πως έρχεται σε ένα χρόνο που το ζευγάρι είναι καλά».

«Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς με τον σύζυγο» ανέφερε ο δικηγόρος.  Σε ό,τι αφορά τη σίτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές, ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνισε πως λόγω κακής ψυχολογίας η κατηγορούμενη δεν επιθυμεί να φάει και μάλιστα έχει σημειώσει και απώλεια βάρους.

«Δεν είδαμε κανένα στοιχείο, πόσω μάλλον αδιάσειστο»

«Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση» είπε ο κ. Παπαδόπουλος. Ερωτηθείς για το αν η κατηγορούμενη φοβάται για τη ζωή της όσο βρίσκεται στις φυλακές, ο δικηγόρος απάντησε πως ισχύει και είναι κάτι που της δημιουργήθηκε από τις ειδήσεις που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναφορικά με την στάση του Μανου Δασκαλάκη και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί αν και είναι μάρτυρας κατηγορίας, ο κ.Παπαδόπουλος είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης αυτά ξέρει, αυτά λέει, όπως είναι η κατάσταση έτσι περιγράφεται από τον ίδιο. Σχετικά με τη δήλωσή του περί «αδιάσειστων στοιχείων» ο δικηγόρος δήλωσε πως έκανε εντύπωση και σε εκείνον, καθώς δεν «είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο».

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Απαξιεί να ασχοληθεί η αδερφή μου 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της κατηγορούμενης, βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε και εκείνη τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη και όσα δήλωσε για την Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Σήμερα δεν έχω μιλήσει με την Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για το παιδί, πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη και πώς έφυγε η Τζωρτζίνα από τη ζωή. Δίνουμε όλο το βάρος μας σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με άλλα… Εκεί είναι το επισκεπτήριο, όποτε θέλει ο Μάνος μπορεί να πάει να τη δει. Το λέω εγώ εκ μέρους της, οπότε θέλει να πάει να την δει. Εκείνη το ζητούσε, αυτός δεν ήθελε. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη» τόνισε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα κακοποίησης της Τζωρτζίνας

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη στο Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με τα όσα του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, λίγες ώρες πριν συλληφθεί από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Με πήρε τηλέφωνο η Ρουλα και μου είπε ''βρήκανε κεταμινη. Άλλο πάλι και αυτο''. Της είπα να μην ακούει αυτά που λένε. Μετά έγινε η σύλληψη και έχασα την επαφή μαζί της. Αγότερα όταν ξαναμιλήσαμε μου είπε ''με έπιασαν δεν ξέρω γιατί. Βρείτε γιατρούς, βρείτε ειδικούς, βρείτε τα πάντα, δεν ξέρω τίποτα. Η κεταμινη είναι εξειδικευμένο φάρμακο δεν αγοράζεται από κάπου''. Της είπα ''έχεις καταλάβει τη θέση μας αυτή τη στιγμή''; και της το κλείνω. Δεν ξέρω πως μπορεί να βρήκε την κεταμίνη. Μπορούν να ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας μου έχουμε σχέση με Αυτό. Ούτε από την οικογένεια της Ρουλας υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να βρει κεταμινη» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα με την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού για κακοποίηση της Τζωρτζίνας. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα κακοποίησης της Τζωρτζίνας. Ήρθε κοινωνική λειτουργός έλεγξε, κοίταξε και από τότε δεν έγινε τίποτα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θάνατο της 9χρονης κόρης του. Στο ''Αγλαΐα Κυριακού'' την πρώτη μέρα έμεινα μέσα, την επόμενη έφυγα και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ''το παιδί έκανε σοβαρό επεισόδιο''. Μετά με πήρε και μου είπε ότι συνήλθε και λίγο αργότερα ότι το παιδί έπαθε κι άλλο επεισόδιο και δεν μπορούν να το επαναφέρουν. Τι είπα ''τι είναι αυτά που λες'' και είμαι μέσα σε ένα λεωφορείο και δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Δεν μπορώ να το δεχθώ ακόμα. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτό το παιδί βοήθησε στο να είμαστε σε αυτό το σημείο. Ανατρίχιασα όταν είδα τη ζωγραφιά με τα τρία αγγελάκια. Τη ρώτησα την Τζωρτζινα γιατί τρία αγγελάκια αλλά δε μου απάντησε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.