Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Σκαφίδας πηγαίνει ακόμη σχολείο, αλλά το κανάλι που δημιούργησε στο YouTube, το 2020, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Ο MrDino TV, όπως μπορείτε να τον βρείτε στο YouTube, αναπαριστά σκηνές από τις «Άγριες Μέλισσες», τον «Σασμό», την «Γη της Ελιάς» αλλά και πιο παλιές όπως το «Στο Παρά 5», το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς» και το «Σόι σου». Πριν από λίγες ημέρες ο 17χρονος δημοσίευσε το τελευταίο του βίντεο με έμπνευση από το «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

Το βράδυ της Παρασκευής (8/4) το Φως στο Τούνελ ασχολήθηκε για μια ακόμα φορά με την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την εκπομπή να προβάλλει την αποκαλυπτική συνέντευξη που πήρε η Αγγελική Νικολούλη από τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών μικρών κοριτσιών και την τηλεθέαση να χτυπάει και πάλι «κόκκινο».  Αναλυτικότερα, το Φως στο Τούνελ πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας ποσοστό 42,3% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών και 38,6% στο γενικό σύνολο.

Μάλιστα, η τηλεθέαση άγγιξε μέχρι και το 48,8%, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή, το #FosStoTounel ήταν #1 παγκόσμιο trend στο Twitter, με τα tweets στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης να φτάνουν τις 30.000.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.