Μενού
  • Α-
  • Α+

Οικονομική στήριξη ζητά ο δικηγόρος των αρνητών Νίκος Αντωνιάδης ενόψει της δίκης του για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’εξακολούθηση αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού, η οποία είχε αναβληθεί για τις 4 Μαΐου. Η δίκη είχε προσδιοριστεί αρχικά για τις 14 Ιανουαρίου αλλά αναβλήθηκε αφού ο κατηγορούμενος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. «Μετά από είκοσι δύο μήνες …μοναδικής σχέσης που ανέπτυξα με τον κορονοϊό, διάστημα στο οποίο τον προκάλεσα …επί ματαίω αμέτρητες φορές, ενώ αμέτρητες επίσης φορές υπήρξα ο …εξορκιστής του σε δεκάδες νοσοκομεία, με …επισκέφτηκε δυόμιση μέρες πριν τη δίκη του αιώνα! Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μιλάμε για μία ίωση, όπως τόσες που έχουν ταλαιπωρήσει την ανθρωπότητα από γενέσεως…», είχε αναφέρει το διάστημα εκείνο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: Δεν δόθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα - Τι λέει το Ωνάσειο στον δικηγόρο της Πισπιρίγκου

Στο πλαίσιο λοιπόν της εκδίκασης της υπόθεσης, ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος απευθύνει μήνυμα οικονομικής στήριξής του καθώς, όπως υποστηρίζει, πρόκειται για μία δίκη «που αφορά όλους τους Ελληνες». Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο περισσότερος κόσμος έχει σχηματίσει εικόνα της κορύφωσης του αγώνα «που δίνω από τον Απρίλιο του 2020... αναφέρει: «Μία κορύφωση σε όλα ταυτόχρονα τα επίπεδα αυτού του αγώνα μέχρι τη στιγμή που ο πρόεδρος του θα εκφωνήσει το πινάκιο της δίκης του αιώνα. Μίας δίκης που δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά όλους τους Ελληνες που διψάνε για ελευθερία. Που περιμένουν να καταρρεύσει η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους μας. Και πιστεύω ότι ο κόσμος έχει επίσης καταλάβει το μέγεθος των εξόδων που απαιτούνται για τη στήριξη αυτού του αγώνα στην κορύφωσή του αυτή…την προετοιμασία της δίκης και τον Αρμαγεδδώνα των νομικών επιθέσεων προς όλα τα μέτωπα που έχω ταυτόχρονα απέναντί μου».

Αντωνιάδης: «Μόνο 5 άνθρωποι μου έδωσαν χρήματα»

Ο ίδιος κάνει λόγο για αναγκαία στήριξη καθώς, όπως επισημαίνει, δεν αμείβεται για όσα έχει κάνει. «Είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία, και δεν διστάζω να το επαναλάβω, η οικονομική στήριξή σας. Δεν υπάρχουν άλλες πηγές. Δεν παίρνω ποτέ χρήματα για όλα αυτά που κάνω. Αντιθέτως ακόμα και τα έξοδα τα καταβάλλω εγώ. Μάρτυρές μου οι αμέτρητοι αυτοί άνθρωποι που βοήθησα στη τρομερή αυτή διαδρομή. Μόνο πέντε άνθρωποι μου έχουν δώσει χρήματα, και αυτοί σχεδόν με το ζόρι».

Σε πρακτικό επίπεδο, ο Νίκος Αντωνιάδης περιγράφει βήμα-βήμα τη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης του μέσω της ιστοσελίδας του. «Εκεί υπάρχει και ο τραπεζικός λογαριασμός της Τράπεζας Πειραιώς για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Θερμή παράκληση όμως, όσοι κατέχετε τα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, τις συνδρομές και τις δωρεές σας να τις κάνετε μέσω του site (όπου υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal) και όχι απευθείας στην Πειραιώς, γιατί μετά υπάρχει δυσκολία ως προς τις συνδρομές για την εγγραφή στο συνδρομητικό κανάλι. Για τις δωρεές δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού ό,τι μπαίνει στον τραπεζικό αυτό λογαριασμό και ό,τι βγαίνει από αυτόν, έχει να κάνει μόνο με το κανάλι. Για τις συνδρομές όμως δημιουργείται μία μικρή δυσκολία. Γιατί πρέπει να γίνεται διασταύρωση αυτών που εμφανίζονται στο πεδίο του site με αυτές που έχουν κατατεθεί απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό».

Αντωνιάδης: «Εγκληματική οργάνωση»

Επιμένοντας στις απόψεις του, που τον οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, προαναγγέλλει ότι τις μέρες, που απομένουν μέχρι τη δίκη, το συνδρομητικό κανάλι του «θα κατακλυστεί από βίντεο με μαρτυρίες για τα τρία πρωτόκολλα (κυρίως αυτά του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού), που θα κόψουν αφενός την ανάσα αυτών που θα τα παρακολουθήσουν και θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη γνώση σας για τη φρίκη εκεί έξω», επισημαίνοντας ότι η οικονομική βοήθεια έχει να κάνει, όχι με τον ίδιο, αλλά με ολόκληρη τη χώρα. «Μόνο εσάς έχω και κανέναν άλλον για να στηρίξει αυτό τον αγώνα και να φτάσει μέχρι το τέλος. Ευγνώμων για τη βοήθειά σας δεν θα είμαι μόνο εγώ, αφού η βοήθεια αυτή δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, αλλά με όλη η χώρα. Για τη χώρα που αγωνίζομαι να αποτινάξει τα δεσμά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της. Της απάτης που σχεδίασε και εκτέλεσε η φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματά της».