Μενού
  • Α-
  • Α+

Άντρας εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και υπάρχουν φόβοι ότι βούτηξε στη θάλασσα, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται. Ο άντρας έγινε αντιληπτός το μεσημέρι, γύρω στις 14:30, πάνω στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στο ρεύμα προς Αντίρριο, έχοντας βγει από το αυτοκίνητό του και έχοντας πλησιάσει την άκρη της γέφυρας. Περιπολικό της ασφάλειας της γέφυρας τον πλησίασε από το αντίθετο ρεύμα και οι άντρες τού είπαν να απομακρυνθεί γιατί διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η αντιαεροπορική άμυνα της Ελλάδας που ενεργοποιήθηκε μετά τις τουρκικές προκλήσεις

Όταν το περιπολικό απομακρύνθηκε, ο άντρας παρέμεινε στο σημείο. Ύστερα από λίγα λεπτά, όταν τον προσέγγισε ξανά το αστυνομικό όχημα, ο άντρας είχε εξαφανιστεί.  Από εκείνη την ώρα διεξάγονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα. Στις έρευνες συνδράμουν ιδιώτες με σκάφη, Ερυθρός Σταυρός και άλλες εθελοντικές ομάδες, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει το pelop.gr, οι υπεύθυνοι ασφαλείας της γέφυρας ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές. Όμως, υπάρχουν αναφορές πως οι θερμικές κάμερες της γέφυρας δείχνουν ότι ο άντρας, τελικά, βούτηξε στη θάλασσα και όσο περνάει η ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του γίνονται ολοένα και δυσκολότερες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA