Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ο τεχνικός που φέρεται να πήγαινε η προφυλακισμένη 33χρονη τον υπολογιστή της για να εξαφανίζει τα ψηφιακά της ίχνη από τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο. Οπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», «το φυσιολογικό είναι να κληθεί να καταθέσει ο τεχνικός που εντοπίστηκε. Τα αρχικά του είναι Α.Τ. είναι Πατρινός, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτός ο άνθρωπος, άθελά του πιθανώς και χωρίς να ξέρει τα σχέδια της Ρούλας Πισπιρίγκου, έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της, τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο.

Υπάρχει και σχέση συγγενική μεταξύ τους, για αυτό και άλλες φορές πήγαινε ο ίδιος στο σπίτι του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, και άλλες φορές πήγαιναν εκείνοι στον επαγγελματικό του χώρο», είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος σχετικά με τον τεχνικό ο οποίος φέρεται να βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

«Δε θα ληφθούν υπόψιν οι φωτογραφίες της Ιριδας»

«Τις επόμενες μέρες θα προκύψει ζήτημα με τις φωτογραφίες της Ίριδας. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι σε καταθέσεις που θα ακολουθήσουν δεν πρόκειται να ληφθούν υπόψιν οι φωτογραφίες. Με τις φωτογραφίες υπάρχει ζήτημα γιατί τραβήχτηκαν καθυστερημένα. Η νεκροψία και η νεκροτομή έγινε 30 ώρες μετά το θάνατο της Ιριδας. Εδώ μπαίνει ένα ζήτημα ευθυνών, για το τι έγινε με αυτές τις φωτογραφίες που δεν εμπεριέχονται στην ιατροδικαστική έκθεση και ήταν κλειδωμένες σε ένα συρτάρι στην ασφάλεια Πάτρας. Τεκμηριώσεις με φωτογραφίες δε γίνονται», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA