Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό». Αυτές είναι οι 8 λέξεις που έχει γράψει η Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά η οποία περνά από το μικροσκόπιο της 18ης ανακρίτριας και κατ' επέκτασην στους παιδοψυχολόγους και τους υπόλοιπους επιστήμονες που έχει επιτάξει για να αποκρυπτογραφήσουν το σχέδιο και τα λόγια της 9χρονης κοπέλας που φαίνεται πως βρήκε βασανιστικό θάνατο. Η αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο της ζωγραφιάς της μικρής της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που φέρεται να δολοφονήθηκε από την 33χρονη προφυλακισμένη με τη χορήγηση κεταμίνης.

Σύμφωνα με την Στεφανίδου η ζωγραφιά έχει τέσσερα πλαίσια και δύο κυκλάκια που παραπέμπουν σε καρδούλες. Η Τζωρτζίνα, στα πλαίσια φέρεται να έχει ζωγραφίσει τέσσερις μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες καλά κι επισταμένα σαν να θέλει να εξαφανίσει αυτά τα δύο πρόσωπα. Τα άλλα δύο φαίνεται να έχουν τη μορφή μικρών κοριτσιών που φέρουν στο κεφάλι τους κάτι σαν φωτοστέφανο. Υπάρχει ακόμη κι ένα τρίτο κοριτσάκι, εκτός πλαισίου, μόνο του. Δηλαδή σαν να παρατηρεί, όπως και στις προηγούμενες ζωγραφιές.

«Είναι η ίδια Τζωρτζίνα που συνάντησα στις πρώτες ζωγραφιές, είναι η Τζωρτζίνα που είναι έξω από το πλαίσιο και παρατηρεί. Το ένα από τα δύο μουτζουρωμένα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου» είπε ο η Χριστίνα Μπογιατζή, κλινική αναπτυξιακή ψυχολόγος, παιδοψυχολόγος μιλώντας στην εκπομπή. Παράλληλα, η κυρία Μπογιατζή είπε αναφερόμενη στην φράση που έγραψε ότι «υπερθεματίζει το ουρλιαχτό. Είναι πολύ συγκεκριμένη η πληροφορία και δείχνει σαν να φοβάται, γιατί το ουρλιαχτό ξεπερνά τη δυνατή φωνή, μοιάζει να είναι απειλητικό...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA