Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι έρευνες για την Μαλένα και την Ιριδα, τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα συνεχίζονται, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Οθωνας Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι η πελάτισσά του είναι αθώα. 

Μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης κινούνται και ότι θα υποβληθεί μόλις ολοκληρωθούν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει στη φυλακή, έχει ζητήσει να γίνουν όλες οι διαδικασίες ώστε να αφεθεί ελεύθερη. Για την ώρα, παραμένει στο ειδικό κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και περνάει την περισσότερη ώρα μπροστά στην τηλεόραση, βλέποντας εκπομπές που επικεντρώνονται στην υπόθεση που την αφορά.

Όπως λέει ο Όθων Παπαδόπουλος: «Θα άφηνα την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόνο αν έβλεπα ότι κλονιζόταν η μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και, αντιθέτως, αυτά που μου έχει πει η κατηγορούμενη έχουν επιβεβαιωθεί από την έρευνα που διενεργείται». Όσο για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εύρεση ουσίας στην Μαλένα, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο: «Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών», σημείωσε.