Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στους Μαυραναίους Γρεβενών. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα από το Νοσοκομείο Γρεβενών και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.
Σύμφωνα με την συντονίστρια διευθύντρια της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Σοφία Παπαδοπούλου, η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει μεγάλης έκτασης και βάθους εγκαύματα, έχει εκτεθεί σε έκρηξη και έχει δεχθεί μεγάλο θερμικό φορτίο. Υπενθυμίζεται πως η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνέβη στον λέβητα του εργοστασίου. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.