Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την αδικοχαμένη Ελένη Τοπαλούδη και τη φωνή της στη δίκη των δύο δολοφόνων της μίλησε ο πατέρας της, Γιάννης Τοπαλούδης, στην εκπομπή Live News στο MEGA. Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ανέφερε ότι οι εισαγγελείς «ήταν η φωνή της Ελένης». Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η εισαγγελέας, η κυρία Καπαγιάννη – και οφείλουμε να λέμε και τα ονόματα - όπως και πρωτοδίκως η κυρία Δόγκα είπανε αυτά που έπρεπε να πούνε και είχαν όλα τα νομικά επιχειρήματα που έπρεπε να υπάρχουν, για να κάνουν την εισήγησή τους, όπως έπρεπε» σημείωσε ο κ. Τοπαλούδης, εξηγώντας ότι η Ελένη και το κάθε θύμα δεν μπορεί να μιλήσει στη δικαστική αίθουσα και μιλά μέσω της φωνής του εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμηΕλένη Τοπαλούδη: «Ποινή χάδι τα 16 χρόνια στη δίκη», λέει η μητέρα της - Γιατί ζητά συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Στη συνέχεια, την ευχαρίστησε δημόσια, όχι μόνο από την πλευρά της οικογένειας της Ελένης αλλά εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας, «γιατί πραγματικά ειπώθηκαν πράγματα όπως έπρεπε και φυσικά η ποινή που εισηγήθηκε ήταν η ανώτερη προβλεπόμενη, όπως και πρωτοδίκως, ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη».

Η συνάντηση για τη γιορτή της μητέρας

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τοπαλούδης επισήμανε πως στην γιορτή της μητέρας θα έπρεπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να καλέσει συμβολικά «όλες αυτές τις μάνες και τη μάνα του Παύλου Φύσσα, στο γραφείο του, να κάνουν μία ουσιαστική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χαροκαμένες μάνες».

«Δεν έγινε αυτή τη συμβολική στιγμή, ελπίζω να γίνει στο άμεσο μέλλον» κατέληξε.