Μια νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την κοινή γνώμη, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο κέντρο της Αθήνας έλαβε χώρα μια πατροκτονία. Συγκεκριμένα, ένας 28χρονος πακιστανικής καταγωγής, με ψυχικά προβλήματα, μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του στην περιοχή της Ομόνοιας.
Το έγκλημα συνέβη το πρωί της Κυριακής αλλά έγινε γνωστό όταν ο δράστης τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Περιπολικά της ΕΛΑΣ κατέφθασαν στο σημείο κι εντόπισαν νεκρό στο υπνοδωμάτιό του τον άτυχο 52χρονο από το Πακιστάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, ο οποίος έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα, αναμένεται να οδηγηθεί για πραγματογνωμοσύνη στο ψυχιατρείο.
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ντελιβερά που έριχνε πέτρες στον κόσμο: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Πέθανε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ: Θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ
- Σκορδά για Κοσιώνη: «Ξαφνικά γίνεται μια αποκαθήλωση - Λες και την είχανε άχτι»
- Αυτός ήταν ο κανόνας που έπρεπε να ακολουθούν πιστά όλα τα «κουνελάκια» του Playboy μέσα στην έπαυλη του Χέφνερ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.