Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 40χρονος άνδρας το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Ο άστεγος πλησίασε ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμάτων μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης προκειμένου να ψάξει τα σκουπίδια και σκοτώθηκε.
Διαβάστε ακόμη: Φλώρινα: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του
Σύμφωνα με το e-evros.gr, η πόρτα του ρομποτικού κάδου πολτοποίησης έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να διαμελίσει το σώμα του 40χρονου και το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού να βρεθεί μέσα στον πολτοποιητή. Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν, αλλά η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο.
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
- Κάποιος στο Reddit είπε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ για το Παγκράτι
- Στο Χ του Νάιτζελ Χέηζ Ντέιβις συμβαίνει μια επική οπαδική καζούρα
- Έξαλλος ο Τσιμιτσέλης: «Άλλη ερώτηση, αλλιώς έφυγα» - Η ατάκα φωτιά για τον Ουγγαρέζο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.