Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άκουσε τη Δευτέρα την απόφαση του δικαστηρίου που τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς αλλά και του σκύλου τους. Η ποινή του είναι ισόβια συν 11 έτη και 6 μήνες κάθειρξη και πλέον παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή ώστε να την εκτίσει. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά - πατέρας Καρολάιν: «Αυτό το απεχθές πλάσμα ο Αναγνωστόπουλος δεν θα ξαναδεί ποτέ τη Λυδία»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο Αναγνωστόπουλος, αναμένεται να μεταφερθεί σε μία από τις ακόλουθες φυλακές:

  • Μαλανδρίνου
  • Δομοκού
  • Τρικάλων
  • Γρεβενών

Ενώ βρισκόταν στον Κορυδαλλό ο Αναγνωστόπουλος δεχόταν γράμματα από θαυμάστριές του αλλά δεν μπορούσε να τα παραλάβει και να τα διαβάσει καθώς δεν το επιτρέπει ο νόμος.  Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (17/5) η εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» ο πιλότος φέρεται να έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει τη ζωή του ταινία. Ήδη ενδιαφέρον έχουν δηλώσει τρεις εταιρείες και ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τους είχε ζητήσει να επικοινωνήσουν εκ νέου μαζί του μετά τη δίκη.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν αν και δηλώνει συντετριμμένος στη φυλακή κατά τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται πολύ ψύχραιμος καθώς είχε μελετήσει όλα τα δεδομένα για τη δίκη. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένει το Εφετείο το οποίο υπολογίζει πως θα πραγματοποιηθεί μετά από έναν περίπου χρόνο ενώ ανησυχεί πολύ για τη Λυδία καθώς έχει ενημερωθεί για τα όσα έχουν ακουστεί για αλλαγή του ονόματός της αλλά και το ενδεχόμενο να φύγει για τις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισόβια για τη δολοφονία της Καρολάιν

Η ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών καταδίκασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών σε ισόβια συν 11 έτη και 6 μήνες κάθειρξη, τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας, την ψευδή κατάθεση και την ψευδή καταγγελία. Το δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς που είχε ζητήσει η υπεράσπιση του Αναγνωστόπουλου ενώ του επέβαλε χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.