Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν ακόμα φύγει ο Μάης, το καλοκαίρι δείχνει τις διαθέσεις του καθώς σήμερα η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως (πριν έρθει η νέα διαταραχή από την Κυριακή) θα ανέβει ακόμα περισσότερο και θα φτάσει ακόμα και τους 37 ή και 38 βαθμούς μέχρι την Παρασκευή.

Σήμερα, πάντως, εκτός από τη ζέστη και τον ήλιο θα έχουμε και τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τμήματα.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 34, στην Ήπειρο από 11 έως 32 βαθμούς στη Θεσσαλία από 14 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 32 βαθμούς και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 2-3 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.