Μενού
  • Α-
  • Α+

Γονείς έκαναν μήνυση κατά παντός υπευθύνου και καταγγέλλουν ότι το παιδί τους πνίγηκε με το γάλα του στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, περίμεναν να πάρουν εξιτήριο, καθώς το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε τον Αύγουστο του 2021 στο νοσοκομείο με ταχύπνοια καθώς ανησυχούσαν ότι είχε κορονοϊό, ήταν καλά, όπως τους έλεγαν, αλλά αντίθετα μέσα σε λίγες ώρες κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Αρπαγή στην Κηφισιά: Βρέθηκε ο 6χρονος Ράινερ - Στη Νορβηγία με πλαστό διαβατήριο

«Μας καταστρέψανε οικογενειακώς. Ούτε ένα συγγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Ένα συγγνώμη ήθελα να το ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό» είπε στο STAR o πατέρας του βρέφους.

«Μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας λέγανε ότι “είναι ένα παιδί υγιέστατο, γιατί μας το φέρατε εδώ”, δηλαδή μας ρίχνανε και ευθύνες γιατί το πήγαμε εκεί… Στις 8-9 ημέρες βρήκαμε πέντε κλήσεις από το νοσοκομείο ξυπνώντας εκείνο το πρωί. Κατάλαβα αμέσως με τις πέντε αναπάντητες ότι κάτι έχει συμβεί και παίρνουμε τηλέφωνο και μας είπανε ό,τι χειρότερο μπορούσαμε να ακούσουμε, ότι έγινε εισρόφηση γάλακτος. Ότι το παιδί τελευταία φορά ταΐστηκε τρεις παρά τέταρτο το πρωί και έξι παρά τέταρτο το πρωί βρέθηκε ωχρό, πνιγμένο μέσα στο γάλα του» καταγγέλλει ο πατέρας. 

Σύμφωνα με το STAR οι γιατροί επανέφεραν το παιδί αλλά ήταν κλινικά νεκρό και δύο ημέρες αργότερα εξέπνευσε. Αιτία θανάτου είναι η διάμεση πνευμονίτιδα και η υποξική εγκεφαλοπάθεια. Ο πατέρας αμέσως μετά το θάνατο πήγε σε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία έχει διαβιβαστεί σε εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA