Η κίνηση μιας 14χρονης να κλέψει τρία σάντουιτς από ψητοπωλείο έμελλε να αποδειχθεί μοιραία για εκείνην, καθώς ο ιδιοκτήτης που αντιλήφθηκε την κίνησή της, την ξυλοκόπησε άγρια. Η κατακριτέα πράξη της νεαρής, ακολουθήθηκε από μια ακόμα χειρότερη από τον σουβλατζή, ο οποίος πήρε στο κυνήγι την κοπέλα και της άνοιξε τη μύτη ύστερα από χτύπημα που της κατάφερε. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή των Νέων Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 14χρονη μαθήτρια πήγε στο ψητοπωλείο μαζί με δύο φίλες της και παράγγειλε τρία σάντουιτς. Μόλις αυτά ετοιμάστηκαν, τα πήρε και άρχισε να τρέχει, χωρίς να πληρώσει. Τότε, ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου φέρεται να καταδίωξε την ανήλικη και την έπιασε. Στη συνέχεια άρχισε να της μιλά σε έντονο ύφος, ενώ της έριξε και σφαλιάρα, με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού. Μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από τους γονείς της ανήλικης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής.
Σημειώνεται ότι η 14χρονη ισχυρίστηκε μιλώντας στους αστυνομικούς ότι ο λόγος για τον οποίο άρπαξε τα σάντουιτς ήταν το ότι προκλήθηκε από τις φίλες της, κατά τη συμμετοχή της σε μια σχετική πρόκληση του TikTok.
- Η Κωνσταντοπούλου «μηδένισε το γραπτό» του Μηταράκη: «Κλίνε το δόκτωρ, και εσύ από το South Eastern;»
- Ανδρομάχη: «Όταν ο Γιώργος άρχισε να μου στέλνει ερωτικά μηνύματα έπαθα σοκ - Τον είχα στην κατηγορία Φίλοι»
- Πότε εκφωνεί το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη
- Γιατί ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα πάει στην κηδεία της αδερφής του στην Κω
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.