Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια φρικτή ιστορία παιδικής κακοποίησης συνέβη στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα παιδί και συγκεκριμένα ένα 12χρονο κοριτσάκι, κατήγγειλε τον θείο της, ότι ασελγούσε εις βάρος της για τουλάχιστον δύο χρόνια!

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στα διόδια της Αττικής οδού στην Παλλήνη - Ενας νεκρός

Σύμφωνα με το thestival.gr, την Τρίτη η ανήλικη ανέφερε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά συγγενικό της πρόσωπο. Ο 73χρονος άντρας, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σε οικία και αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή των Συκεών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το παιδί μίλησε στη δασκάλα του, όταν έκανε στο σχολείο μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Εκεί συνειδητοποίησε ότι οι πράξεις του θείου της δεν ήταν φυσιολογικές και αποφάσισε να μιλήσει, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 73χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους ή ενώπιoν τους και κατάχρηση ανηλίκων, κατ' εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για το περιστατικό:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού, έπειτα από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης. Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 73χρονος άντρας, πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού περιβάλλοντος της ανήλικης, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σε οικία και αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή των Συκεών.

To κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τα ανωτέρω σε εκπαιδευτικό του σχολικού της περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια σχολικής διαδικασίας την 07-06-2022. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».